Elektricien in Herzele

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Herzele? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

De Corte Technieken

10 minuten rijden naar Herzele
10 minuten rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Jonas De Ville

10 minuten rijden naar Herzele
10 minuten rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Planet-Eco

kwartier rijden naar Herzele
kwartier rijden
Aangedreven door de natuur en toch hetzelfde comfort

Patrick Glorieus

kwartier rijden naar Herzele
kwartier rijden
Automatische poorten

Frema Technics

kwartier rijden naar Herzele
kwartier rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Johan Van Driessche

kwartier rijden naar Herzele
kwartier rijden

Nico Van De Putte

kwartier rijden naar Herzele
kwartier rijden

Krist Picard

kwartier rijden naar Herzele
kwartier rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Electrotechnieken DS

kwartier rijden naar Herzele
kwartier rijden

Chevy Hooghe

20 minuten rijden naar Herzele
20 minuten rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Herzele, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Herzele, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Herzele, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aaigem, Appelterre-Eichem, Aspelare, Borsbeke, Erwetegem, Godveerdegem, Grotenberge, Heldergem, Hemelveerdegem, Hillegem, Idegem, Leeuwergem, Lierde, Nederhasselt, Oombergen, Ophasselt, Ressegem, Schendelbeke, Sint-Antelinks, Sint-Lievens-Esse, Sint-Maria-Lierde, Smeerebbe-Vloerzegem, Steenhuize-Wijnhuize, Voorde, Woubrechtegem

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Elektrische verwarming

De investeringskosten zijn lager, het is zeer veilig en u verwarmt een kamer sneller op. Dit zijn enkele voordelen van een elektrische verwarming ten opzichte van verwarmen op gas of stookolie. Een elektricien kan u er vast nog meer geven.