Elektricien in Borsbeke

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Borsbeke? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

De Corte Technieken

Borsbeke
Borsbeke
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Nico Van De Putte

10 minuten rijden naar Borsbeke
10 minuten rijden

Remake Technical Solutions

10 minuten rijden naar Borsbeke
10 minuten rijden
Specialist automatisatie en toegangscontrole van zowel nieuwe als bestaande poorten en hekwerk. Met de ervaring van 15j hebben wij voor elke poort een perfecte elektrische oplossing. Gaande van draaih...

Electrotechnieken DS

kwartier rijden naar Borsbeke
kwartier rijden

Patrick Glorieus

kwartier rijden naar Borsbeke
kwartier rijden
Automatische poorten

Johan Van Driessche

kwartier rijden naar Borsbeke
kwartier rijden

Planet-Eco

kwartier rijden naar Borsbeke
kwartier rijden
Onze electriciteitswerken doen wij alleen bij het plaatsen van zonnepanelen voor de omvormerinstallatie. Samen met u (huiseigenaar, bouwheer of ontwikkelaar) bekijkt ons studiebureau welke elektrische...

Krist Picard

20 minuten rijden naar Borsbeke
20 minuten rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Jonas De Ville

20 minuten rijden naar Borsbeke
20 minuten rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Jonathan De Both

20 minuten rijden naar Borsbeke
20 minuten rijden
Op slag stroom! Domotica, Automatisatie, Nieuwbouw, Renovatie, Parlofoon, Videofoon, Keuring en Herstelling.

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Borsbeke, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Borsbeke, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Borsbeke, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Aaigem, Bambrugge, Bavegem, Burst, Elene, Erondegem, Godveerdegem, Grotenberge, Heldergem, Herzele, Hillegem, Leeuwergem, Letterhoutem, Mere, Oombergen, Oordegem, Ottergem, Ressegem, Sint-Antelinks, Sint-Lievens-Esse, Sint-Lievens-Houtem, Vlekkem, Vlierzele, Woubrechtegem, Zonnegem

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.

Keuring

Heb je net een huis aangekocht waar de elektriciteit verouderd is en een keuring opnieuw moet uitgevoerd worden. Dan laat u dit best uitvoeren door een elektricien; deze kent namelijk de regels waar een keurder naar kijkt.

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.