Elektricien in Deftinge

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Deftinge? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Jonas De Ville

Deftinge
Deftinge
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Frema Technics

10 minuten rijden naar Deftinge
10 minuten rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Krist Picard

10 minuten rijden naar Deftinge
10 minuten rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Jecolek

kwartier rijden naar Deftinge
kwartier rijden

Stimatic

kwartier rijden naar Deftinge
kwartier rijden

Patrick Glorieus

kwartier rijden naar Deftinge
kwartier rijden
Automatische poorten

Planet-Eco

20 minuten rijden naar Deftinge
20 minuten rijden
Aangedreven door de natuur en toch hetzelfde comfort

De Corte Technieken

20 minuten rijden naar Deftinge
20 minuten rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Chevy Hooghe

20 minuten rijden naar Deftinge
20 minuten rijden

Nico Van De Putte

half uur rijden naar Deftinge
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Deftinge, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Deftinge, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Deftinge, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Brakel, Deux-Acren, Everbeek, Geraardsbergen, Ghoy, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Idegem, Lierde, Moerbeke, Nederboelare, Nederbrakel, Onkerzele, Opbrakel, Ophasselt, Overboelare, Parike, Schendelbeke, Sint-Maria-Lierde, Sint-Maria-Oudenhove, Sint-Martens-Lierde, Smeerebbe-Vloerzegem, Steenhuize-Wijnhuize, Zarlardinge

Rolluiken

Elektrische rolluiken bieden heel wat voordelen, namelijk: Er valt veel moeilijker in te breken; ze zijn zonwerend, geluiddempend en isolerend, en tot slot wat dacht u van meer privacy? Een elektricien kan u vast nog meer voordelen opsommen.

Verlichting

Verlichting kunnen we niet meer wegdenken uit een woning. Waar moet je dan allemaal opletten? Er is intussen zo’n groot aanbod aan verlichting , alsook is het belangrijk te weten wat voor resultaat je wilt bereiken. Hierbij houd je best de aansluitpunten in gedachten. Een elektricien kan dus zeker van pas komen.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.