Elektricien in Elene

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Elene? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Patrick Glorieus

5 minuten rijden naar Elene
5 minuten rijden
Automatische poorten

De Corte Technieken

7 minuten rijden naar Elene
7 minuten rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Nico Van De Putte

10 minuten rijden naar Elene
10 minuten rijden

Krist Picard

10 minuten rijden naar Elene
10 minuten rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Remake Technical Solutions

10 minuten rijden naar Elene
10 minuten rijden
Specialist automatisatie en toegangscontrole van zowel nieuwe als bestaande poorten en hekwerk. Met de ervaring van 15j hebben wij voor elke poort een perfecte elektrische oplossing. Gaande van draaih...

Stimatic

kwartier rijden naar Elene
kwartier rijden

Christophe Schepens

20 minuten rijden naar Elene
20 minuten rijden

Jonas De Ville

20 minuten rijden naar Elene
20 minuten rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Jecolek

20 minuten rijden naar Elene
20 minuten rijden
U kan bij ons terecht voor advies, het aanleggen, aanpassen of uitbreiden van de elektrische installatie. Een greep uit onze diensten: Nieuwbouw * Renovatie * Uitbreiding * Conform zetten na aankoop w...

Electrotechnieken DS

20 minuten rijden naar Elene
20 minuten rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Elene, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Elene, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Elene, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Balegem, Borsbeke, Dikkele, Erwetegem, Godveerdegem, Grotenberge, Hillegem, Hundelgem, Leeuwergem, Letterhoutem, Munkzwalm, Oombergen, Oosterzele, Paulatem, Roborst, Rozebeke, Scheldewindeke, Sint-Goriks-Oudenhove, Sint-Lievens-Esse, Sint-Lievens-Houtem, Sint-Maria-Oudenhove, Strijpen, Velzeke-Ruddershove, Zottegem, Zwalm

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.

Automatische poorten

Door poorten te automatiseren krijg je vaker een veiliger gevoel; alsook het gebruikscomfort wordt verhoogd. Er zijn elektriciens die gespecialiseerd zijn in deze vorm van elektriciteitswerken.

Verlichting

Verlichting kunnen we niet meer wegdenken uit een woning. Waar moet je dan allemaal opletten? Er is intussen zo’n groot aanbod aan verlichting , alsook is het belangrijk te weten wat voor resultaat je wilt bereiken. Hierbij houd je best de aansluitpunten in gedachten. Een elektricien kan dus zeker van pas komen.