Elektricien in Sint-Maria-Oudenhove

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Sint-Maria-Oudenhove? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Krist Picard

5 minuten rijden naar Sint-Maria-Oudenhove
5 minuten rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Stimatic

10 minuten rijden naar Sint-Maria-Oudenhove
10 minuten rijden

Patrick Glorieus

10 minuten rijden naar Sint-Maria-Oudenhove
10 minuten rijden
Automatische poorten

Jonas De Ville

10 minuten rijden naar Sint-Maria-Oudenhove
10 minuten rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Jecolek

kwartier rijden naar Sint-Maria-Oudenhove
kwartier rijden

Chevy Hooghe

kwartier rijden naar Sint-Maria-Oudenhove
kwartier rijden

De Corte Technieken

kwartier rijden naar Sint-Maria-Oudenhove
kwartier rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Frema Technics

kwartier rijden naar Sint-Maria-Oudenhove
kwartier rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Nico Van De Putte

kwartier rijden naar Sint-Maria-Oudenhove
kwartier rijden

Remake Technical Solutions

20 minuten rijden naar Sint-Maria-Oudenhove
20 minuten rijden
Specialist automatisatie en toegangscontrole van zowel nieuwe als bestaande poorten en hekwerk. Met de ervaring van 15j hebben wij voor elke poort een perfecte elektrische oplossing. Gaande van draaih...

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Sint-Maria-Oudenhove, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Sint-Maria-Oudenhove, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Sint-Maria-Oudenhove, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Brakel, Deftinge, Elene, Elst, Erwetegem, Godveerdegem, Grotenberge, Hemelveerdegem, Leeuwergem, Lierde, Michelbeke, Nederbrakel, Opbrakel, Parike, Roborst, Rozebeke, Sint-Blasius-Boekel, Sint-Goriks-Oudenhove, Sint-Maria-Lierde, Sint-Martens-Lierde, Steenhuize-Wijnhuize, Strijpen, Velzeke-Ruddershove, Zegelsem, Zottegem

Domotica

Zoals we tegenwoordig alles op onze gsm kunnen, zo kunnen we ook ons huishouden automatiseren. Huishoudelijke apparatuur bedienen van op een afstand, onze veiligheid in de gaten houden, comfort vergroten, enz. Via Domotica is het allemaal mogelijk. Vraag raad aan uw elektricien.

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Elektrische verwarming

De investeringskosten zijn lager, het is zeer veilig en u verwarmt een kamer sneller op. Dit zijn enkele voordelen van een elektrische verwarming ten opzichte van verwarmen op gas of stookolie. Een elektricien kan u er vast nog meer geven.