Elektricien in Sint-Maria-Horebeke

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Sint-Maria-Horebeke? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Krist Picard

Sint-Maria-Horebeke
Sint-Maria-Horebeke
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Stimatic

Sint-Maria-Horebeke
Sint-Maria-Horebeke

Patrick Glorieus

10 minuten rijden naar Sint-Maria-Horebeke
10 minuten rijden
Automatische poorten

Jecolek

10 minuten rijden naar Sint-Maria-Horebeke
10 minuten rijden
U kan bij ons terecht voor advies, het aanleggen, aanpassen of uitbreiden van de elektrische installatie. Een greep uit onze diensten: Nieuwbouw * Renovatie * Uitbreiding * Conform zetten na aankoop w...

Nico Van De Putte

20 minuten rijden naar Sint-Maria-Horebeke
20 minuten rijden

Jonas De Ville

20 minuten rijden naar Sint-Maria-Horebeke
20 minuten rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

De Corte Technieken

20 minuten rijden naar Sint-Maria-Horebeke
20 minuten rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Remake Technical Solutions

half uur rijden naar Sint-Maria-Horebeke
half uur rijden
Specialist automatisatie en toegangscontrole van zowel nieuwe als bestaande poorten en hekwerk. Met de ervaring van 15j hebben wij voor elke poort een perfecte elektrische oplossing. Gaande van draaih...

Vandolec

half uur rijden naar Sint-Maria-Horebeke
half uur rijden

Frema Technics

half uur rijden naar Sint-Maria-Horebeke
half uur rijden
Algemene elektriciteitswerken: Verlichting - Domotica - Ventilatie - Videoparlofonie

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Sint-Maria-Horebeke, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Sint-Maria-Horebeke, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Sint-Maria-Horebeke, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Edelare, Eine, Elst, Ename, Etikhove, Horebeke, Maarke-Kerkem, Mater, Michelbeke, Munkzwalm, Nederbrakel, Nederename, Nederzwalm-Hermelgem, Oudenaarde, Roborst, Rozebeke, Schorisse, Sint-Blasius-Boekel, Sint-Denijs-Boekel, Sint-Kornelis-Horebeke, Sint-Maria-Latem, Volkegem, Welden, Zegelsem, Zwalm

Rolluiken

Elektrische rolluiken bieden heel wat voordelen, namelijk: Er valt veel moeilijker in te breken; ze zijn zonwerend, geluiddempend en isolerend, en tot slot wat dacht u van meer privacy? Een elektricien kan u vast nog meer voordelen opsommen.

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.