Elektricien in Leupegem

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Leupegem? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Stimatic

10 minuten rijden naar Leupegem
10 minuten rijden

Krist Picard

kwartier rijden naar Leupegem
kwartier rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Jecolek

kwartier rijden naar Leupegem
kwartier rijden
U kan bij ons terecht voor advies, het aanleggen, aanpassen of uitbreiden van de elektrische installatie.Een greep uit onze diensten:* Nieuwbouw* Renovatie* Uitbreiding* Conform zetten na aankoop woni...

Patrick Glorieus

kwartier rijden naar Leupegem
kwartier rijden
Automatische poorten

AM Elektro

20 minuten rijden naar Leupegem
20 minuten rijden

Vandolec

20 minuten rijden naar Leupegem
20 minuten rijden

Nico Van De Putte

half uur rijden naar Leupegem
half uur rijden

TVDW Elektro

half uur rijden naar Leupegem
half uur rijden
Algemene elektriciteit - Ventilatie - Domotica

Jonas De Ville

half uur rijden naar Leupegem
half uur rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

De Corte Technieken

half uur rijden naar Leupegem
half uur rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Leupegem, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Leupegem, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Leupegem, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Bevere, Edelare, Eine, Elsegem, Ename, Etikhove, Heurne, Horebeke, Maarkedal, Maarke-Kerkem, Mater, Melden, Moregem, Nederename, Nukerke, Ooike, Oudenaarde, Petegem-Aan-De-Schelde, Schorisse, Sint-Maria-Horebeke, Volkegem, Welden, Wortegem, Wortegem-Petegem, Zulzeke

Elektrische verwarming

De investeringskosten zijn lager, het is zeer veilig en u verwarmt een kamer sneller op. Dit zijn enkele voordelen van een elektrische verwarming ten opzichte van verwarmen op gas of stookolie. Een elektricien kan u er vast nog meer geven.

Verdeelkast

Simpelweg: Een verdeelkast verdeelt de energie over de gehele woning, met andere woorden de verdeelkast is een heel belangrijk onderdeel en alles wat u hierin kan terugvinden, zoals de onderbrekingsschakelaar, differentieelschakelaar, zekeringen, kringen, enz.. moet dan ook in orde zijn om veiligheid te kunnen garanderen. Deze veiligheid kan enkel een elektricien u bieden.

Stopcontacten

Je hebt meer stopcontacten nodig dan je denkt. Particulieren die hier niet mee vertrouwt zijn, durven wel eens te weinig stopcontacten plaatsen. Een elektricien helpt je met de vergeten plaatsen.