Elektricien in Melden

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Melden? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Stimatic

10 minuten rijden naar Melden
10 minuten rijden

Jecolek

kwartier rijden naar Melden
kwartier rijden
U kan bij ons terecht voor advies, het aanleggen, aanpassen of uitbreiden van de elektrische installatie.Een greep uit onze diensten:* Nieuwbouw* Renovatie* Uitbreiding* Conform zetten na aankoop woni...

Krist Picard

kwartier rijden naar Melden
kwartier rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

AM Elektro

20 minuten rijden naar Melden
20 minuten rijden

Patrick Glorieus

20 minuten rijden naar Melden
20 minuten rijden
Automatische poorten

Vandolec

20 minuten rijden naar Melden
20 minuten rijden

Nico Van De Putte

half uur rijden naar Melden
half uur rijden

TVDW Elektro

half uur rijden naar Melden
half uur rijden
Algemene elektriciteit - Ventilatie - Domotica

Jonas De Ville

half uur rijden naar Melden
half uur rijden
Zelfstandig in bijberoep, ervaren elektricien, zeer vlot en flexibel. Werk ook in de weekends en 's avonds. Doe ook dépannages en kleine werkjes.

Electro J&C

half uur rijden naar Melden
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Melden, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Melden, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Melden, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Berchem, Bevere, Edelare, Elsegem, Ename, Etikhove, Gijzelbrechtegem, Kaster, Kerkhove, Kluisbergen, Kwaremont, Leupegem, Maarkedal, Maarke-Kerkem, Moregem, Nukerke, Ooike, Oudenaarde, Petegem-Aan-De-Schelde, Tiegem, Volkegem, Waarmaarde, Wortegem, Wortegem-Petegem, Zulzeke

Elektrische verwarming

De investeringskosten zijn lager, het is zeer veilig en u verwarmt een kamer sneller op. Dit zijn enkele voordelen van een elektrische verwarming ten opzichte van verwarmen op gas of stookolie. Een elektricien kan u er vast nog meer geven.

Buitenverlichting

Licht in de tuin, op het terras, of rondom de woning.. het biedt comfort en geeft ons tevens een veilig gevoel. Even langer genieten van de warme zomeravonden? Het kan, maar door de speciale wetgeving i.v.m. buiten-elektriciteit, vraagt u toch best hulp aan een elektricien.

Verbouwing keuken

In de keuken hebben we enkele toestellen welke veel stroom verbruiken, bijvoorbeeld een oven of een fornuis. Voor deze toestellen voorziet een elektricien dan ook een aparte kabel rechtstreeks van de zekeringskast naar het toestel zelf.