Elektricien in Ooike

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Ooike? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

AM Elektro

10 minuten rijden naar Ooike
10 minuten rijden

Vandolec

kwartier rijden naar Ooike
kwartier rijden

Stimatic

kwartier rijden naar Ooike
kwartier rijden

Patrick Glorieus

20 minuten rijden naar Ooike
20 minuten rijden
Automatische poorten

Krist Picard

20 minuten rijden naar Ooike
20 minuten rijden
Picard Krist bvba is een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in elektriciteit, sanitair, centrale verwarming en ventilatie

Jecolek

20 minuten rijden naar Ooike
20 minuten rijden
U kan bij ons terecht voor advies, het aanleggen, aanpassen of uitbreiden van de elektrische installatie.Een greep uit onze diensten:* Nieuwbouw* Renovatie* Uitbreiding* Conform zetten na aankoop woni...

TVDW Elektro

20 minuten rijden naar Ooike
20 minuten rijden
Algemene elektriciteit - Ventilatie - Domotica

Electro J&C

half uur rijden naar Ooike
half uur rijden

Nico Van De Putte

half uur rijden naar Ooike
half uur rijden

Christophe Schepens

half uur rijden naar Ooike
half uur rijden

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Ooike, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Ooike, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Ooike, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Anzegem, Bevere, Edelare, Eine, Elsegem, Ename, Gijzelbrechtegem, Heurne, Huise, Kruisem, Kruishoutem, Leupegem, Melden, Moregem, Mullem, Nederename, Nokere, Oudenaarde, Ouwegem, Petegem-Aan-De-Schelde, Volkegem, Wannegem-Lede, Welden, Wortegem, Wortegem-Petegem

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Elektrische verwarming

De investeringskosten zijn lager, het is zeer veilig en u verwarmt een kamer sneller op. Dit zijn enkele voordelen van een elektrische verwarming ten opzichte van verwarmen op gas of stookolie. Een elektricien kan u er vast nog meer geven.

Verlichting

Verlichting kunnen we niet meer wegdenken uit een woning. Waar moet je dan allemaal opletten? Er is intussen zo’n groot aanbod aan verlichting , alsook is het belangrijk te weten wat voor resultaat je wilt bereiken. Hierbij houd je best de aansluitpunten in gedachten. Een elektricien kan dus zeker van pas komen.