Elektricien in Gijzenzele

Is uw elektriciteit afgekeurd? Moet u hierdoor uw meterkast vervangen? Of moet er een volledige nieuwe bedrading voorzien worden? Dan verkiest u toch ook graag een elektricien uit de buurt van Gijzenzele? Hier kunt u offertes aanvragen voor eender welke opdracht, dit bij één van onze betrouwbare vakmannen. Je ontvangt binnen enkele stappen prijs-kwalitatieve offertes waaruit uzelf een keuze kan maken.

Remake Technical Solutions

Gijzenzele
Gijzenzele
Specialist automatisatie en toegangscontrole van zowel nieuwe als bestaande poorten en hekwerk. Met de ervaring van 15j hebben wij voor elke poort een perfecte elektrische oplossing. Gaande van draaih...

Nico Van De Putte

Gijzenzele
Gijzenzele

De Corte Technieken

10 minuten rijden naar Gijzenzele
10 minuten rijden
Algemene Elektriciteitswerken, nieuwbouw en renovatie, verlichting, domotica, parlefonie en videofonie, depannage.

Christophe Schepens

10 minuten rijden naar Gijzenzele
10 minuten rijden

Jonathan De Both

10 minuten rijden naar Gijzenzele
10 minuten rijden
Op slag stroom! Domotica, Automatisatie, Nieuwbouw, Renovatie, Parlofoon, Videofoon, Keuring en Herstelling.

Patrick Glorieus

kwartier rijden naar Gijzenzele
kwartier rijden
Automatische poorten

Electro J&C

kwartier rijden naar Gijzenzele
kwartier rijden

Tom Geldolf

kwartier rijden naar Gijzenzele
kwartier rijden

Ronny Van de Rostyne

kwartier rijden naar Gijzenzele
kwartier rijden

Mike De Witte

20 minuten rijden naar Gijzenzele
20 minuten rijden
Voor al uw elektriciteitswerken kan u bij ons terecht!Van harte welkom op de advertentie van De Witte Elektro. Bij ons kan u terecht voor algemene elektriciteitswerken, dit zowel voor nieuwbouw- als r...

Bij eender welk elektriciteitsprobleem in Gijzenzele, hier bent u op de juiste plaats!

Is de verliesstroomschakelaar in uw zekeringkast stuk? Moeten er enkele stopcontacten toegevoegd worden in huis? Heeft u misschien een verouderde elektrische installatie? Of gaat het om een volledig nieuwbouwproject? Desalniettemin een elektricien kan u om verschillende oorzaken nodig hebben. Vraag via deze weg dus zeker enkele offertes aan bij onze gediplomeerde elektriciens in en rond Gijzenzele, zo weet u steeds dat u weldoordacht bezig bent.

De vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt

We bieden niet enkel een vakman voor uw elektriciteitswerken in de buurt van Gijzenzele, ook in de omliggende plaatsen zijn vakmannen beschikbaar: Baaigem, Balegem, Bavegem, Bottelare, Destelbergen, Gontrode, Heusden, Landskouter, Lemberge, Letterhoutem, Massemen, Melle, Merelbeke, Moortsele, Munte, Oordegem, Oosterzele, Schelderode, Scheldewindeke, Serskamp, Sint-Lievens-Houtem, Smetlede, Vlierzele, Westrem, Wetteren

Verbouwing badkamer

Voor elke natte ruimte, o.a. een badkamer, ben je verplicht om een extra differentieelschakelaar van 30 mA te voorzien in je verdeelkast. Deze beschermt je namelijk tegen elektrocutie. En zoals jullie weten gaan elektriciteit en water niet samen, daarom wordt de ruimte rondom bad of douche dan ook verdeeld in verschillende zones. In elke zone is een reglementering i.v.m. het toegestane elektrisch materiaal. Een elektricien kent deze.

Eén- of driefasige aansluitkabel

De keuze hiervan hangt af van het aantal en soort elektrische toestellen in je (toekomstige) huis. Een elektricien kan helpen bij deze keuze.

Automatische poorten

Door poorten te automatiseren krijg je vaker een veiliger gevoel; alsook het gebruikscomfort wordt verhoogd. Er zijn elektriciens die gespecialiseerd zijn in deze vorm van elektriciteitswerken.